Arnstein Morken

Operapub på Turneteateret med en av Verdals store sønner

Operapub på Turneteateret med en av Verdals store sønner

Førskommende torsdag tar vi med oss et knippe av Trøndelags fremste operasangere. Med oss på laget har vi Arnestein Morken. En av Verdals store operasønner.

I samarbeid med Turneteateret i Trøndelag inviterer vi til Operapub i Teaterhusets foajé med noen av Midt-Norges fremste operasangere. Vi lover en uformell kveld, full av skjemt, med deilige operasvisker, heftige musikalnumre og topp stemning med løs snipp! Og kanskje noe godt i glasset fra teatrets bar underveis?

Flere av solistene er kjente utøvere fra det trønderske musikkliv. Arnstein Morken er kanskje et ubeskrevet blad for noen, men har de siste årene studert Bachelor i klassisk sang ved NTNU og er på full fart oppover karrierestigen. Tenorer som Arnstein vokser ikke akkurat på trær, så det er veldig gledelig å kunne ta han med til hjemmepublikumet på Verdal. Morken, med sin flotte tenorstemme, vil helt sikkert gjøre stor furore også denne gangen sammen med sine sangerkolleger. På klaviaturet finner vi alltid dyktige Knut Erik Jensen.

Billett kjøper du HER

Medvirkende:

Sopran Tonje Hove
Mezzo-Sopran Nina Sætherhaug
Tenor Arnstein Morken
Baryton Lars Eggen
Piano Knut Erik Jensen
Andre innlegg