Operapub

Operapub på Barique, Namsos

Operapub på Namsos!

Ta eit glas, senk skuldrene og nyt sviskene! Her får du mulighet til å oppleve både kjente, og ukjente operaperler, i ein svært uformell setting.

Dette er en kveld for deg som er nysgjerrig på hva opera er, men også for deg som er vel bevandret i skjønnsangens verden. Med andre ord er både nybegynner-publikum og veteraner velkommen. Det blir en stemningsfylt kveld hvor man får føle på alt fra kjærlighet til sinne og gråt til latter gjennom et varierende program med alt fra opera og kjente komponister som Puccini og Mozart, til den kjære verden av musikaler, hvor vi bla andre møter Bernstein og Andersson & Ulvaeus.

Interessert eller nysgjerrig på hva opera kan vere? Knepp opp skjortesnippen og opplev operaarier live på operapub på Barique! Du trenger ikke kjole og hvitt – kom som du er!

Barrique åpner dørene kl.17 – kontakt dem på facebook for å reservere bord eller forhåndsbestilling av mat. Du kan også kjøpe pakkebillett inkludert tapas og drikke. Alt ligger godt til rette for en helaften med arier og overaskelser

Medvirkende:

Emilie Nicoline Nilsdatter Almaas, Sopran
Sivert Jullumstrø, Tenor
Sandra Ingebretsen Breiby, Sopran
Elina Karpinska, Pianist