toppbilde-operacafe kopi 2

Operacafè

Opera Trøndelags Venner inviterer til Operacafé på DABA Café første torsdag i oktober!

Medvirkende:
Opera Trøndelags Operaskole
Therese Angelle-Khachik, sopran
Sivert Jullumstrø, baryton

På Daba blir det mulig å kjøpe ostetallerken med lokale oster og hjemmelaget deilig tilbehør (100,-) til god vin, og Petit Four (fire småkaker på tallerken) (100,-) til kaffe eller te.

DABA Café åpner kl 18.00.

Om artistene:

Sivert Almås Jullumstrø (25) er frilanssanger fra Trondheim. Han ble ferdig med bachelor i klassisk sang fra NTNU i 2019. Sivert har vært med i flere oppsetninger for Opera Trøndelag, Opera Østfold, Operaen i Kristiansund og Opera di Setra. Han har også jobbet med en musikaler, operapuber og reklamesangkonserter, og er nylig ansatt som instruktør i Opera Trøndelags Operaskole. Sivert mottok Opera Trøndelag Venners Talentpris i 2020.

Therese Angelle-Khachik, er en lyrisk sopran med base i Oslo, som medstiftet Norges første skeive operakompani «Skeive Stemmer» i 2019. Therese fullførte sin bachelorgrad ved Barratt Due Musikkinstitutt i 2016 og mastergrad ved Statens Operahøgskole i 2020. De har sunget roller som Sandmännchen i Hänsel und Gretel (Den Norske Opera- og Ballett, 2019), Alice Ford i Falstaff (KHiO/DNOB 2020), og var gjesteartist ved Ultimafestivalen i fjor, der de debuterte med egen komposisjon. De er regelmessig å se ved Rosendal Teaters Operakaféer, skal gestalte rollen som Frau Fluth i Otto Nicolais Lystige Koner av Windsor, og gjester Akerselva Kammerfest, Operafestdagene i Kristiansund, Femme Brutal samt DKS skolwturné. Therese er også tidligere elev i Operaskolen.

Operaskolen gir tilbud i musikkteater til gruppen 10-18 år der samspill og scenedisiplin er vesentlig. Alle øvinger foregår felles. Øvingene fører fram mot konkrete forestillinger. Det øves fast 1 gang pr. uke i skoleåret, samt intensivering med prøver mot forestillinger.

Det er plassbegrensninger på OperaCafè, så send påmelding til: venner@operatrondelag.no
Inngang kr 150.

Medvirkende