OTV blogg

Opera Trøndelags Venner planlegger året 2021!

Opera Trøndelags Venner gleder seg til våren og nye operaopplevelser!

Først ut er Opera Trøndelags hovedforestilling i 2021, «Czardasfyrstinnen» av Emmerich Kálmán. Medlemmer i venneforeningen har fått en svært gunstig billettpris med egen kategori for kjøp på nett via Kimen Kulturhus sine nettsider. Rabattkode er sendt ut på epost til alle medlemmer i november. Ta kontakt med Opera Trøndelags Venner dersom du ikke finner eposten. For medlemmer i OTV vil det sannsynligvis bli en egen kveld med «Førsnakk» med dirigent Torodd Wigum. Følg med på våre facebooksider og epost.

I samarbeid med Opera Trøndelag gjentar vi suksessen fra 2020 med en ny live-stream konsert fra «La Svala» hos Lars Eggen og Eva Holm Foosnæs med bl.a Talentprisvinneren fra 2020 som gjest! Følg med på Opera Trøndelags hjemmeside.

Våren og forsommeren kommer også til å by på en konsert/matinè i samarbeid med Opera Trøndelag.

Høstens program vil inneholde bl.a utdeling av Talentpris 2021 og vorspiel til Opera Trøndelags hovedforestilling i 2022!

OTV jobber også med andre spennende prosjekter og opplevelser for høsten. Nye typer medlemsarrangement på ulike arenaer og nye samarbeid. Det jobbes også med å lage en corona-vennlig medlemstur. Etter all sannsynlighet innenlands.

Det kommer informasjon om planlagte og kommende arrangement fortløpende både på epost, hjemmeside og Facebooksiden vår.

Det er mange gode grunner til å glede seg til fortsettelsen på 2021 og være (eller bli) medlem av Opera Trøndelags Venner.

Kontingent for 2021 er kr 200,-.  For medlemmer av Stjørdal Seniorforum kr 150,-.  Du kan vippse eller overføre via bank.  Husk å skriv på navn og e-postadresse!

Vipps 536315
Danske Bank (kontonummer):  8674 14 68680

Bildet er fra OTVs talentprisutdeling, høsten 2020, som gikk til Sivert Jullumstrø. Her sammen med OTSs styreleder Herbjørn Skjervold. 

 

Andre innlegg