MiniTryll

Opera på landbruksmessen Agrisjå 2023.

Opera på landbruksmessen Agrisjå 2023.

25. – 27. August kan publikum få oppleve en landbrukstilpasset versjon av forestillingen MiniTRYLL på Melkerampa i Messeområdet på Frigården i Lånke. MiNiTRYLL er en familieforestilling for barn og voksne i alle aldre, med historien basert på musikk fra «Tryllefløyten» av W.A Mozart. I denne spesialtilpassede versjonen under Agrisjå blir det både høyballer, melkespann og kostymer fra Felleskjøpet!

OM FORESTILLINGEN

En prins kommer til et fremmed land og holder på å bli spist opp av en krokodille! Heldigvis kommer Papageno og redder han. Papageno er fuglefanger og lever av å fange små fugler til Nattens dronning. Hun er dronningen i landet, og bruker fjærene til fuglene han fanger, mens Papageno får mat og drikke til gjengjeld. Men Papageno har også blitt sendt ut fra dronningen med et hemmelig oppdrag. Han skal redde hennes datter, Pamina, fra Sarastro. Papageno viser Prinsen bilde av prinsessen og han blir forelsket med en gang. De bestemmer seg for å redde prinsessen sammen.

Etter å ha reist lenge sammen, går de seg bort og forsvinner fra hverandre inne i Sarastros slott. Papageno finner Pamina, men prinsen møter Sarastro. Sarastro er solkonge og pappaen til Pamina. Prinsen bestemmer seg for å prøve å vinne prinsessen og hele kongeriket, men først må han klare tre prøvelser. Det klarer han, og redder Pamina. Papageno derimot, har prøvd å finne en Papagena (en kjæreste), uten hell. Helt til slutt får også Papageno møte sin Papagena, og de får mange små fuglebarn sammen.

Medvirkende: Lars Eggen (sang), Ingeborg Haugvik Francke (sang), Brage Einum (piano).
Varighet: ca. 30 minutter
Hvor: Melkerampe 1 (Frigården/Lånke)

 

Andre innlegg