Musikalsk aften Wide

Musikalsk Aften med Operaskolen & Venner

Møt noen av Trøndelags ferske musikal- og operastjerner!
Sammen med Operaskolen, og operaskolens egne solister vil Karianna Sommerro , Ada Arnstad og Oda Fredriksen lage en magisk kveld med repertoar fra øverste hylle. Brage Einum trakterer pianoet.

Om artistene:

Ada Arnstad er oppvokst på Skatval. Hun har studert fornybar energi ved Universitetet for miljø og biovitenskap på Ås og internasjonale studier ved Universitetet i Oslo. Arnstad var president i Nordiska Centerungdomens Förbund fra 2013 til 2014 og leder i Senterungdommen fra 2016 til 2019. Hun har siden oktober 2019 vært innvalgt i Trøndelag fylkesting og fylkesutvalg. Ada var mangeårig elev i Operaskolen som ung, og sang i koret i Olav Engelbrektsson. Hun var også junior-instruktør for Operaskolen.

Karianna Sommerro kommer fra Trondheim og er utdannet sanger og skuespiller fra Nord Universitet og Bårdar akademiet. Hun har bred erfaring innen både opera, musikal og skuespill og gjort roller som «Liesl von Trapp» i Opera Trøndelags Sound of Music, «Gjertrud» i spelet Fru Guri fra Edøy og «Stabbursmusa» i Hakkebakkeskogen. Karianna var mangeårig elev i Operaskolen, og har gestaltet flere av «springbrett-rollene» i Olav Engelbrektsson. Hun er også instruktør for Operaskolen.

Oda Fredriksen, lyrisk mezzosopran som tar master i klassisk sang ved Institutt for musikk i Trondheim. Oda er tidligere elev av Opera Trøndelags operaskole, og har i deres produksjoner blant annet gestaltet rollene som «Rakel» i Olav Engelbrektsson og «Enkefru Gnien» i Askepott – En barneopera. Hun har sunget med flere profesjonelle vokalensembler i Norge, og sunget i operakoret i flere produksjoner hos Trondheim Symfoniorkester & Opera og Opera Trøndelag. I 2020 ble Oda tildelt Sparebank 1 SMNs talentstipend.

Operaskolen gir tilbud i musikkteater til gruppen 11-15 år der samspill og scenedisiplin er vesentlig. Alle øvinger foregår felles. Øvingene fører fram mot konkrete forestillinger. Det øves fast 1 gang pr. uke i skoleåret, samt intensivering med prøver mot forestillinger. Operaskolen er et arnested der musikkteater utøves i glede og fellesskap.

Konserten er et samarbeid mellom Opera Trøndelags venner og Opera Trøndelag.

Billetten inkluderer kaffe/kake.

OBS: Arrangementet er flyttet til VEKTERSALEN, Kimen Kulturhus, for å tilpasse nåværende smittesituasjon!

Medvirkende