MatogMusikk

Mat & Musikk under Trøndersk Matfestival

Midt i Norge ligger et område som har fått noe helt unikt fra naturen. Noe helt eget med jordsmonn, klima og havstrømmer. Fra mildt, fuktig kystlandskap til kjølig, tørr vidde og fjell. Lange, lyse sommernetter. Når råvaren vokser lenge og sakte, får den en unik smak. Det samme kan kanskje sies om både musikken og folkene som bor der. Opplev magien under:

  • Trøndersk Matfestival 28.-30. juli i Trondheim
  • Bryggerifestivalen i Trondheim 28.-30. juli
  • Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg 12.-14. august over hele Trøndelag

Opera Trøndelag deltar på åpningen på Britannia Hotel hvor også Landbruks og -matminister Sandra Borck kommer. Hun deler ut Årets Produkt i ni ulike kategorier og SpareBanK1 SMNs Bærekraftspris.

Mat og Musikk

Bitannia Hotell, Matriket Midt, Trondheimsolistene og Opera Trøndelag har gått sammen for å skape en unik anledning. Opplev Trøndelag gjennom mat og musikk. Trøndelag er i verdenstoppen både i mat og musikk med utmerkelser både hos Michelin og Grammy. Vi vil feire vår internasjonale suksess med et program som tydelig trekker linjene mellom våre to kunstformer. Dette blir en unik middagsopplevelse hvor sous chef Nils Flatmark har satt sammen en 4-retters meny, og en kvintett fra Trondheimsolistene gir deg musikken som hører til hver enkelt rett.

Billetter og mer info om mat og musikk finner du HER

Utstillerne

Helt fra Røst kommer gjengen bak Querinioperaen med RØST – en smak av hav og opera . Sammen med 170 andre utstillere utgjør de rockestjerne under festivalen. Unike produsentene som ønsker deg velkommen i flotte salgsboder med kvalitetsprodukter i verdensklasse.

Åpningstider:
Torsdag 28.7 kl.11-19
Fredag 29.7 kl.11-19
Lørdag 30.7 kl.11-17.30

Føl på stemningen og se hvem du møter på Facebook og Instagram.

I 2022 er også Trondheim-Trøndelag European Region of Gastronomy, og det skal feires. Trøndelag er en sterk og tydelig matregion i nasjonal og internasjonal sammenheng.

Andre innlegg