EKSTRAKONSERT Nettside Lysthuset Hjorten

Lysthuset Hjorten

Forestillingen 1. Nov. kl. 18.00 er utsolgt 
EKSTRAFORESTILLING 10. November kl. 20.00.

Bli med på en reise i tekst og musikk med utgangspunkt i storhetstiden til «Lysthuset Hjorten» i Ila! Det blir kjente sanger, gjensyn med gamle helter og høy sjarmfaktor fra trioen Lars Eggen, Are Hembre og Trond Hustad.

Med Hjorten som «rød tråd», blir også Trøndelags rike revyliv presentert. Hjorten Revy- og Varietéteater ble startet i Ila i 1867 av Hans Lemvig Christiansen. Mange store stjerner besøkte Hjorten gjennom årene, og en rekke suksesser var innom teatret. Underholdningen opphørte i 1947, restaurantdriften fortsatte til 1955 og ble til sist revet i 1961. Opera Trøndelag byr med denne forestillingen på tilbakeblikk mot en svunnen storhetstid.

Etter idé av Opera Trøndelag
Regi/tilrettelegging: Egil Johansen 

 

OM ARTISTENE:

Trond Hustad
Pianist, arrangør og komponist. Ansatt som musikkprogramvare-ansvarlig og studioansvarlig ved Institutt for Musikk. Underviser i tillegg Musikkteknologi, Gehør og Livelyd ved Institutt for Musikk. Musikalsk leder for Fargespill Trondheim.

Are Hembre 
Er født i 1992 og er en godt omtalt tenor i Trøndersk sammenheng. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme, og opplever stor suksess til tross for sin unge alder. Hembre startet sin sangkarriere som niåring og har vært delaktig i mange arrangementer og kulturoppsett siden. Han har hatt roller i musikaler, spel og operaer.

Lars Eggen
Er i fra Tylldalen i Østerdalen og har etablert seg som en allsidig sanger i norsk musikkliv. I tillegg til operasolist er han mye benyttet som sanger ved festivaler og i konsertsammenheng. Han har sunget en rekke roller, flere av de tilskrevet Eggen, og har mottatt flere priser og stipender. Eggen begynte i jobben som operasjef i Opera Trøndelag høsten 2019.

Medvirkende