Nettside Kulinarisk Opera

Kulinarisk Opera

Opplev en magisk helaften med Opera Trøndelags nye konsept «Kulinarisk Opera»!

Velkommen til kulinarisk opplevelse med mat og musikk på historisk grunn.

Det blir servert lokal mat og drikke ved Skatval Catering og Stolt Bryggeri.

Artister:
Are Hembre, tenor
Gunda Marie Bruce, sopran
Eva Holm Foosnæs, piano

Meny akkompagnert av musikalske perler fra Opera Trøndelag:

  • Kamskjell fra Frøya, ramsløkemulsjon, champagne marinerte epler og løyrom (egg, sennep, sulfitt, skalldyr)
  • Sprø Skatvold ribbe i hjemmelaget potetlefse med potet fra Håvard Hammer (hvete,melk)
  • Basilikum Sorbet
  • Langtidsstekt Limousin ytrefilet fra Steinvik med sesongens grønnsaker fra Drægseth (melk)
  • Glasert solbærmousse med krystallisert pistasj og bakt hvit sjokolade (melk, pistasj)
  • Drikkepakke med/uten alkohol fra Skatval Catering/Stolt bryggeri (vennligst velg med/uten alkohol ved valg av billettkategori).

Det er:
1 billett-kategori med full pakke (alkohol)
1 billett-kategori med full pakke (u/alkohol)

Evt. allergier meldes inn på forhånd, og senest 31/8, til post@operatrondelag.no

Parkering på landsiden. Kjøpes på stedet med VIPPS til Steinvikholmens Venner (kr. 30).

I samarbeid med Skatval Catering, Stolt bryggeri og Fortidsminneforeningen (Den Trønderske Avdeling).

Medvirkende