julefryd toppbilde front NY

Julefryd

JULEFRYD

Opera Trøndelag er arrangør når TrondheimSolistene inntar Skatval kirke. Med seg har de sopranen Astrid Nordstad. 

Opprinnelig skulle også Nidarosdomens jentekor være med på denne konserten men pga. Covid – 19 situasjonen har de dessverre ikke mulighet til å delta på konserten. Det er likevel gledelig å meddele at DET BLIR KONSERT 5. desember, men med et litt annet repertoar.

Trondheimsolistene og Astrid Nordstad kommer garantert til å gi deg en opplevelse som virkelig får igang julestemningen.

I 2020 tar TrondheimSolistene for første gang «Julefryd» ut fra nasjonalhelligdommen, til det midtnorske publikum. Med tre unike konserter i bla. Skatval kirke i Stjørdal, vil aktørene sammen med Mezzo-sopran Astrid Nordstad levere et program som spenner fra kjente og kjære julesanger, men også mye nytt – alt fra mektig og stort, til stille og gripende. Allsang blir det også.

Nordstad debuterte på Den Norske Opera & Ballett i 2019, og er ett av landets største talenter innenfor klassisk sang. Astrid har også sunget med Opera Trøndelag tidligere, bla. i Olav Engelbrektsson.

I 2020 mottok Nidarosdomens Jentekor og TrondheimSolistenes utgivelse «LUX» GRAMMY Award i USA. Dette er første gang et album med et norsk kor og orkester mottok denne prisen. Deres album «MAGNIFICAT» fikk også en GRAMMY-nominasjon i 2014.

MEDVIRKENDE
Trondheimsolistene
Astrid Nordstad, mezzosopran

Billettsalget har startet. OBS: Svært begrenset antall plasser pga. Covid – 19 restriksjoner.

Konsertene er gjort mulig gjennom støtte fra Sparebank1 SMN – Hovedsamarbeidspartner både til kor og orkester.

Medvirkende