Billetter

Julefryd

JULEFRYD

Opera Trøndelag er arrangør når Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene inntar Skatval kirke. Med seg har de også sopranen Astrid Nordstad. 

Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene har hatt et utstrakt samarbeid gjennom mange år. Med konserten «Julefryd» i Nidarosdomen, har de siden 2012 satt det trønderske publikum i julestemning.

I 2020 tar Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene for første gang «Julefryd» ut fra nasjonalhelligdommen, til det midtnorske publikum. Med tre unike konserter i bla. Skatval kirke i Stjørdal, vil aktørene sammen med Mezzo-sopran Astrid Nordstad levere et program som spenner fra kjente og kjære julesanger, men også mye nytt – alt fra mektig og stort, til stille og gripende. Allsang blir det også.

Nordstad er en av jentekorets tidligere sangere. Hun debuterte på Den Norske Opera & Ballett i 2019, og er ett av landets største talenter innenfor klassisk sang. Astrid har også sunget med Opera Trøndelag tidligere, bla. i Olav Engelbrektsson.

I 2020 mottok Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistenes utgivelse «LUX» GRAMMY Award i USA. Dette er første gang et album med et norsk kor og orkester mottok denne prisen. Deres album «MAGNIFICAT» fikk også en GRAMMY-nominasjon i 2014.

MEDVIRKENDE
Nidarosdomens jentekor
Trondheimsolistene
Astrid Nordstad, mezzosopran
Maria Næss, piano
Anita Brevik, dirigent

Billettsalget har startet. OBS: Svært begrenset antall plasser pga. Covid – 19 restriksjoner.

Konsertene er gjort mulig gjennom støtte fra Sparebank1 SMN – Hovedsamarbeidspartner både til kor og orkester.

BilletterDato / klokkeslettLørdag 05/12 kl. 19.00StedSkatval kirke Varighet2 timerPriser

Ordinær: 275,-

Medvirkende