NY Nettside fremhevet bilde jubileumsuker

Jubileumsuker

Endelig!
Kulturlivet er tilbake! Og det for fullt. Etter en lang periode med usikkerhet, smittevern, utsettelser og avlysnigner opplever vi et kulturliv i full blomstring. Det spilles og synges over det ganske land og optimismen ukuelig. Også hos oss i Opera Trøndelag er det full fart. Etter en lang periode hvor smittevern og pandemi har preget størsteparten av drift og planlegging, kan vi endelig åpne dørene og fylle opp salene. Til randen! Det er faktisk så høy aktivitet at vi i november har slått det hele sammen til 3 uker med opplever for alle og enhver når vi inviterer til Jubileumsuker.

Programmet
Favner de fleste. Vi får igjen høre fra «Lysthuset hjorten», Operaskolen feirer 20 – år med grandios forestilling i Kimens storsal med gamle & nye elever. Opera Trøndelags Venners talentpris deles ut, det blir utstilling, operakino og «Endelig – Jul» i Stjørdal. Det siste i regi av kommunen selv, som feirer kulturen og at samfunnet endelig har åpnet. Her blir det masse aktivitet i hele Stjørdal og Opera Trøndelag er selvfølgelig med på feiringen. 

  • 10. NovemberLysthuset Hjorten i Vektersalen, Kimen Kulturhus
  • 18. November: Operaskolens Jubileumsforestilling i Kimen Kulturhus, Store Sal 
  • 19. November: Talentprisutdeling og konsert i Vektersalen, Kimen Kulturhus i samarbeid med Opera Trøndelags Venner. 
  • 22. November: Operakino på Kimen med visning av La Traviata i samarbeid med Kimen Kino
  • 25. – 28. November: Endelig – Jul i Stjørdal. Stjørdal «åpner opp» med storslagen Gjenåpningsfest over hele Stjørdal. 
  • UKE 46: Fotoutstilling i Galleriet i Kimen Kulturhus.

Hold deg oppdatert og kjøp billetter på www.operatrondelag.no Nå åpner vi dørene og feirer med u-digitale jubileumsuker for alle! Kultur er som kjent best «live» i godt samspill mellom aktører og publikum.

Kom og opplev kultur. For endelig kan vi fokusere på det vi kan best: Å lage gode opplevelser! Og med jubileumsukene presenterer vi noe for alle. Bli med på jubileet.

Andre innlegg