Hjorten-Web-Wide-1500x625

Cabaret

Varieté og Revy med glimt i øyet

Det blir kabaret med kjente sanger, gjensyn med gamle helter og høy sjarmfaktor fra fylkesmusikertrioen Pocus og solistene Lars Eggen og Nina Sætherhaug.

Vi har latt oss inspirere av Hjorten Revy- og Varietéteater som ble startet i Ila i Trondheim i 1867. Mange av de store underholdningsstjernene besøkte Hjorten gjennom årene, og teateret var populært blant alle befolkningslag. Hjorten opphørte i 1947 og det karakteristiske teaterbygget ble til sist revet i 1961, men musikken og historiene står igjen som en betydningsfull del av trøndersk musikkliv.

Bli med på skjemt og alvor når fylkesmusikerne i Trøndelag og Opera Trøndelag turnerer i samspill med denne forestillingen for å gi et sjeldent tilbakeblikk på en svunnen storhetstid.

Pocus består av Elin Torp Meland – obo/engelsk horn, Astri Hoffmann Tollas – cello og Jon Kristian Bye – piano. Trioen har bakgrunn i den klassiske musikken, men jobber ofte i skjæringspunktet mellom en rekke andre stiluttrykk og genre. Pocus er en del av Fylkesmusikerne i Trøndelag og har eksistert i sin nåværende form siden 2019. Oppdraget til fylkesmusikerne er å virke som et profesjonelt, konserterende ensemble, støtte det frivillige kulturlivet, og bidra til et rikt kultur- og musikkliv i hele fylket og særskilt i distriktene.

Vi besøker:

1. Februar: Verdal bo og helsetun kl. 11.30
2. Mars: Kimen kulturhus kl. 19.00
3. Mars: Levanger (på Torget) kl. 11.00
3. Mars: Stokkøya kl. 21.00
8. Mars: Steinkjer sykeheim kl. 13.30
8. Mars: Levanger bo- og aktivitetssenter kl. 17.30
9. Mars: Kulturstua Børsen Orkanger kl. 19.00

Billetter ved de ulike spillestedene.

Medvirkende