Nett-toppbilde-Folk-er-Folk-Allsang grønn kopi

Allsang med Dizzy Dorina

Velkommen til Allsang i Kimen

Endelig er det allsang på Kimen igjen. Denne gangen som en del av den skeive tre-dagers festivalen Folk er folk – våg å være. Til å lede allsangen har vi fått tak i allsang- mirakelet fra Trøndelag, Dizzy Dorina og pianist Øyvind Jo Heimdal Eik! Denne dagen blir det spilt sanger som løfter fram våren, håpet og mangfoldet. Kaffe og noe godt er inkludert i billetten.

Dizzy Dorina

Dizzy Dorina blei skapt i 2005, og er en mer androgyn/maskulin/feminin karakter litt skarpere i kantene enn den enda mer kjente Torill Tombola. Høye hæler, skjegg, stort hår, store øyevipper, humor, varme og frekke kommentarer kjennetegner Dizzy.

Skuespilleren bak Dizzy Dorina er Tor Ivar Hagen; for tiden ansatt ved Trøndelag Teater, der han bl a spiller rollen som Arne i Så som i himmelen. Hagen har over 20 års erfaring som skuespiller, og har jobbet ved de fleste scenene i landet. Til høsten blir han å se i den nye Netflix-dramaserien Lakseøya.

Allsang på Kimen

Allsang på Kimen er et veletablert arrangementrekke på Kimen kulturhus. Her er det forskjellige lokale aktører som opptrer fra scenen, med både kjente og kanskje også noen ukjente sanger. Sangtekstene blir vist på lerret slik at alle har mulighet til å synge med.

Arrangementet er endel av festivalen “Folk er folk” som er et samarbeid mellom Opera Trøndelag og Skeive stemmer.
Se program på www.operatrondelag.no – alle arrangementer er på Kimen kulturhus. 

Medvirkende
Bilder fra forestillingen